Gerealiseerd!

Gerealiseerd!

TOON! – 2014 -2015 -2016 -2017 -2018

De eerste muzikale vrijmarkt van Veenendalers voor Veenendalers. Zoals elk leven begint met een hartslag is het de toon die de muziek maakt. Muziek, de alles omvattende verbinder, die zonder kloppen mag binnenkomen.  TOON! Veenendaal, geboren op een koude januari morgen tussen dromers die er muziek in zien. Met TOON! Veenendaal bouw je een eigen podium. Inwoners bepalen zelf wie en waar het komt. Zoveel talent, diversiteit en passie in deze “geworden” stad.

U&I for Warchild Veenendaal – 2013

In het kader van Veenendaal helpt 538 voor War Child maakten 538 schoolkinderen muziek voor het goede doel. Musicus André Heuvelman heeft hiervoor een prachtig plan bedacht en een ‘Heartbeat’ song geschreven genaamd ‘U&i (jij & ik) voor Warchild’. Het optreden was rechtstreeks te horen zijn op radio 538 en ook mediapartner SBS6 heeft opnamen maken. Meer informatie over U&i Musicbox, klik hier “U&i are taking one step up to the future. Everyone is an artist” Kijk voor een impressie van de U&i actie op Koninginnedag op deze link De U&I Musicbox is een vierkante houten kistje van 25x25x25cm, kleurloos en leeg. Het heeft geen ritme en geen melodie. Geef het een hartslag en inhoud en alles wat ’t dan wordt is van jou. U&i Musicbox is daarmee het enige niet geladen muziekinstrument ter wereld.

Klassiek aan de Grift – 2009 t/m 2018

Klassiek aan de Grift is in 2009 ontstaan vanuit de wens van André Heuvelman, om zoveel mogelijk mensen in contact te brengen met klassieke muziek. Om ze de kracht en schoonheid van deze kunstvorm te laten beleven, tijdens een uniek laagdrempelig evenement VAN en VOOR Veenendaal.  In een ontspannen ambiance, wordt verbinding gecreëerd tussen muziekstijlen, generaties en bevolkingsgroepen. Op een excellent podium vindt een bruisend samensmelten plaats van professionele musici en jong lokaal muzikaal talent. Jaarlijks komen duizenden bezoekers genieten van dit hoogwaardige culturele zomerevenement in het hart van de stad. Voor meer informatie: klassiekaandegrift.nl

Stiekem Live! – 2011 – 2013

In beweging zetten en verbinden met pop-up concerten in Veenendaal.  Mensen worden in beweging gezet door hun 4 huiskamers ter beschikking te stellen. Zij zorgen voor publiek dat samen met hen het enthousiasme van deze concertervaring ook nog verder uitdraagt door nog meer mensen uit te nodigen voor de apotheose die later op de avond op een geheime locatie zal plaatsvinden.  Bekijk hier een impressie.

Nachtgeluiden – 2011 t/m 2018

Arboretum in Doorn, Kwintelooyen Rhenen en Wassenaar Stel je voor. Het is een vrijdagavond 20.45 uur. In de open air foyer ontmoet u 300 gelijkgestemde mensen die ook zonder verwachting kaarten hebben gekocht voor Nachtgeluiden. U hebt op deze plek gesprekken die u nooit had. Verbonden met elkaar en de natuur. U ontvangt een heerlijk glas wijn en met dat de tijd verstrijkt valt de nacht in. Dan nodigt trompettist Andre Heuvelman u uit om met hem mee te gaan. U ruikt, proeft en voelt de natuur. Nachtgeluiden is begonnen.  Klik hier voor een impressie.